Register över tidigare elever/alumni

Kära före detta elever på Tyska Skolan Stockholm!

Alla tidigare elever och även lärare på skolan inbjuds att registrera sig på Pasch-Alumni-Portal.
När dina uppgifter bekräftats får du tillgång till klasskamraternas uppgifter.

Årsberättelse
Tidigare skickade vi årsberättelsen till de av våra tidigare elever som vi hade en adress till. Men eftersom omkring hälften av kuverten kom tillbaka med påskriften ”Adressat okänd” skickar vi numera bara ut årsberättelsen på beställning.
Beställ årsberättelsen här: mailto:ehemalige@tyskaskolan.se Då skickar vi årsberättelsen till dig. Årsberättelsen finns också i digital form: http://tyskaskolan.se/tyskaskolan/berichte/

Alumni-Café

Liebe ehemalige Schülerinnen und Schüler der DSS,

der Weihnachtsbasar der DSS ist doch immer ein schöner Anlass alte Mitschüler/innen wiederzutreffen. Deshalb lädt der Schulverein der DSS Sie am 2. Dezember 2017 zwischen 12.00 und etwa 13.00 Uhr im Oberstufenraum (Karlavägen 25, 3. Stock) auf Kaffee und Kuchen ein.

Wir freuen uns auf Ihr Kommen!

Der Vorstand des Schulvereins

P.S. Weisen Sie gerne an andere Ehemalige der DSS auf diese Einladung hin.

Till dig som är f.d. elev vid DSS!

Skolans julbasar är alltid ett fint tillfälle att träffa gamla skolkamrater. Skolföreningen vill därför bjuda på kaffe och kakor i skolans “Oberstufenraum” (Karlavägen 25, 3 trappor)

lördagen den 2 december 2017 mellan kl. 12.00 och ca 13.00.

Hjärtligt välkomna!

Skolföreningens styrelse

P.S. Visa gärna andra f.d. elever från Tyska Skolan Stockholm denna inbjudan. D.S.

inbjudan